Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν δεν εκτελούνται αποστολές προς την Σαντορίνη και την Ρόδο, λόγω τοπικού προβλήματος courier. Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην κατανόησή σας. Για περαιτέρω πληροφορίες, είμαστε στη διάθεσή σας.

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Blog

03/05/2019
από Test Dataspot

Σε Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας Έχετε ένα Γράμμα Μόνο για Εσάς

11/05/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Αγαπημένες μαμάδες,

Καθώς πλησιάζουμε στην Ημέρα της Μητέρας, είναι η στιγμή να γιορτάσουμε μαζί σας για όλα όσα κάνετε για τα παιδιά σας. Είστε ο βράχος της οικογένειας, αυτή που  κρατάει τους δεσμούς, και ο άνθρωπος που βάζει πάντα τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Σήμερα, όμως, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αξίζετε κάτι ξεχωριστό, κάτι μόνο για εσάς.

Το Παιχνίδι σε Εξωτερικούς Χώρους και τα Οφέλη του στα Παιδιά

29/03/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Είναι η στιγμή του χρόνου που ο καιρός ανοίγει, η διάθεση όλων μας αλλάζει προς το καλύτερο και οι επιλογές μας για όμορφες βόλτες και παιχνίδι γίνονται όλο και περισσότερες. 

Όμορφο, Ασφαλές και Λειτουργικό Παιδικό Δωμάτιο

15/03/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Το παιδικό δωμάτιο εκτός από ένα ασφαλές και όμορφο μέρος για κάθε παιδάκι, είναι σημαντικό να είναι λειτουργικό και αυτό γιατί, σίγουρα μελλοντικά θα σας γλιτώσει από τη μισή ακαταστασία που θα επικρατεί από τους μικρούς μας ταραξίες!

Μαξιλάρι Θηλασμού & 3 Έξυπνοι Τρόποι Χρήσης!

28/02/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Ως νέα μαμά, η εύρεση των κατάλληλων προϊόντων που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχει κάθε μανούλα από την πρώτη κιόλας ημέρα είναι το μαξιλάρι θηλασμού.

Η Μαρία και η Εμπειρία της με την Παιδούπολη!

15/02/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

H Mαρία είναι μια νέα μαμά και ψάχνει τα καλύτερα παιχνίδια για το μικρό της γιο, Νίκο. Κάνοντας την αναζήτησή της στο internet επισκέφτηκε το e-shop Paidoupoli.gr και εντυπωσιάστηκε από τη συλλογή με τα ξύλινα παιχνίδια που αντίκρισε.  

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τα Γυμναστήρια Δραστηριοτήτων!

16/01/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Τα Χαλάκια Δραστηριοτήτων ή αλλιώς Γυμναστήρια Δραστηριοτήτων είναι από τα πρώτα παιχνίδια που αγοράζουν όλοι οι γονείς για τα παιδάκια τους. Είναι από τα παιχνίδια που βοηθούν και αναπτύσσουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και τη μουσική με ασφάλεια.

21 Ιανουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

13/01/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Η στιγμή του χρόνου που θα μοιράσουμε πιο πολλές αγκαλιές και αγάπη από κάθε άλλη ημέρα, η ημέρα που θα ανοίξουμε την καρδιά μας και θα αγκαλιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα έφτασε!

21 Ιανουαρίου έχει οριστεί η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς και στις ημέρες μας αποτελεί τον πιο γλυκό και αληθινό τρόπο να υπενθυμίσουμε την αγάπη μας λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου!

Webinar "Η Ψυχολογία των Δώρων στα Παιδιά μας" - Δείτε το Βίντεο

22/12/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Η προσφορά ενός δώρου συνδέεται γενικά με την έκφραση αγάπης, αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης προς ένα πρόσωπο. Όσον αφορά τα παιδιά αντιλαμβάνονται αυτή την προσφορά ως ένδειξη αγάπης και καλοσύνης, γεγονός που τα χαροποιεί. Όμως στις μέρες μας, η σημασία του δώρου στα παιδιά έχει αλλάξει κατεύθυνση και αυτό έχει αρνητική συνέπεια στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του ψυχισμού τους.

Τι δώρο να πάρω Φέτος τα Χριστούγεννα; 3+1 Επιλογές!

13/12/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη, όμορφες οικογενειακές στιγμές και σίγουρα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα...και κυρίως στα παιδιά!

Είναι η γιορτή που όλα τα παιδιά λαχταρούν όλο το χρόνο, κυρίως για τα όμορφα δώρα που περιμένουν από τον Άγιο Βασίλη.

Η αγωνία όλων των γονιών και των συγγενικών προσώπων έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα και αναζητούν τα κατάλληλα δώρα που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

Πώς το Black Friday μπορεί να βοηθήσει στην καθημερινότητα του Super Γονέα;

18/11/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Η ημέρα ξεκινάει νωρίς και όταν λέμε νωρίς εννοούμε γύρω στις 5:30, ίσως κάποιες ημέρες και νωρίτερα.

Ενώ όλοι ακόμα κοιμούνται, οι γλυκές απαιτήσεις του μωρού έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πως να επιλέξετε το πρώτο Βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου

21/10/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Ως νέος γονέας, θα έχετε σίγουρα αναρωτηθεί πως να επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το παιδάκι σας.  Ειδικά, το πρώτο βρεφικό κάθισμα δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση όπως πολλοί γονείς θεωρούν, καθώς πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές για την ασφάλεια των μικρών μας φίλων.

Φθινόπωρο. Όχι πλέον εκείνη η μελαγχολική εποχή του χρόνου για εσάς και το παιδί σας.

30/09/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Οκτώβριος. Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, που λέγεται ως γνωστό ... Φθινόπωρο! 

Tα παιδιά έχουν επιστρέψει στο σχολείο και οι γονείς προσπαθούν να τους προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται.

Η θετική επίδραση της μουσικής

18/07/2022
από Test Dataspot

Στις μέρες μας, η μουσική έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μπορούμε, άλλωστε, πολύ εύκολα να τη συναντήσουμε σε διάφορες πτυχές της ζωής μας, όπως για παράδειγμα στο σπίτι, στο σχολείο, στο θέατρο καθώς και σε τόσα άλλα μέρη.

Γιορτινός οδηγός δώρων για τους μικρούς μας φίλους

23/11/2021
από Test Dataspot

Έχουμε μπει για τα καλά στην γιορτινή περίοδο και υπάρχουν τόσα άτομα για τα οποία θέλουμε να αγοράσουμε δώρα.

Οι πρώτες λέξεις του μωρού

07/10/2021
από Test Dataspot

Μία από τις σπουδαιότερες δεξιότητες που αναπτύσσει ο άνθρωπος ήδη από τα πρώτα στάδια της ζωής του είναι αυτή της παραγωγής και κατανόησης της γλώσσας.

Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

01/09/2021
από Test Dataspot

Το παιχνίδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή των παιδιών, καθώς μέσα από αυτό βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αναπτύσσονται καλύτερα και τους δίνεται κίνητρο για μάθηση.

Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο

28/08/2021
από Test Dataspot

Όλο και περισσότερα παιδιά στις μέρες μας ασχολούνται με το διαδίκτυο, είτε για να παίξουν ένα video game είτε για να συνομιλήσουν με τους φίλους τους είτε ακόμη για να δουν μια ταινία ή κάποιο βίντεο στο YouTube.

Ιδανικά υφάσματα για τη βρεφική ένδυση

25/08/2021
από Test Dataspot

Συνήθως, οι γονείς φροντίζουν για τα ρουχαλάκια του μωρού τους, πριν ακόμα γεννηθεί. Κάνουν έρευνες και αγοράζουν τα ομορφότερα και πιο άνετα υφάσματα προκειμένου να ντύσουν το μωρό τους.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά...

24/08/2021
από Test Dataspot

Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί γονείς έμειναν ξάγρυπνοι όλη νύχτα εξαιτίας της δυσκολίας τους να ηρεμήσουν και να βάλουν για ύπνο το παιδί τους.

Αποτελεσματικός καθαρισμός πιπίλας

13/08/2021
από Test Dataspot

Η ύπαρξη πιπίλας έχει αποδειχθεί σωτήρια για ορισμένους γονείς, σε περιπτώσεις που το μωρό κλαίει και παραπονιέται εξαιτίας κάποιας απραγματοποίητης επιθυμίας ή και ενόχλησης.

Τα άρθρα μας