Blog

03/05/2019
από Test Dataspot

Αποδοτική μελέτη στο σπίτι

10/09/2019
από Test Dataspot
Η μελέτη στο σπίτι αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα βελτίωσης των δεξιοτήτων του παιδιού, βοηθάει στην ανάληψη ευθυνών από μεριάς του και φυσικά στην ανεξαρτητοποίηση του. Το παιδί μαθαίνει να εφαρμόζει πρόγραμμα μελέτης, να οργανώνει σταδιακά τις καθημερινές του υποχρεώσεις και να ακολουθεί μία σωστή διαχείριση του χρόνου του.

Αφήνοντας το παιδί να βρει…τον εαυτό του

23/08/2019
από Test Dataspot
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι συνθήκες στις οποίες τα περισσότερα παιδιά μεγαλώνουν τα τελευταία χρόνια περιορίζουν σημαντικά την ανάπτυξη της μοναδικής τους προσωπικότητας, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση τους.

Το μπάνιο του μωρού

23/08/2019
από Test Dataspot
Το πρώτο μπάνιο του μωρού αποτελεί συχνά ένα μεγάλο φόβο για τους νέους γονείς. Πώς θα κρατήσουν το μωράκι τους, πώς θα βρουν την κατάλληλη θερμοκρασία του νερού, θα είναι το σαμπουάν ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού, πώς θα αντιμετωπίσει το ίδιο το μωρό αυτή τη διαδικασία κλπ.

Το παιδί κι οι δουλειές του σπιτιού

29/07/2019
από Test Dataspot
Τα παιδιά από την πιο μικρή κιόλας ηλικία πρέπει να αποκτήσουν εξοικείωση με τις δουλειές του σπιτιού, όχι μόνο για να βοηθούν πραγματικά στις καθημερινές εργασίες της οικογένειας αλλά και για να γίνουν υπεύθυνοι κι ανεξάρτητοι άνθρωποι.

Επιστροφή στα θρανία!

29/07/2019
από Test Dataspot
Και μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι, χωρίς έγνοιες και γεμάτο ανεμελιά, ήρθε η ώρα της επιστροφής στο σχολείο. Για κάποια παιδιά οι μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι γεμάτες ενθουσιασμό και χαρά, για κάποια άλλα γεμάτες αμφιβολία και δισταγμό.

Το παιδί στον κόσμο των παιχνιδιών

15/07/2019
από Test Dataspot
Το παιχνίδι αποτελεί μια φυσιολογική δραστηριότητα κάθε παιδιού και παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ως προσωπικότητα κι άτομο. Μέσα από το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει να "μελετάει" τον κόσμο γύρω του, να αντιλαμβάνεται κανόνες και ιδιότητες, να υποδύεται ρόλους, να νικά και να δέχεται την ήττα του. 

Το διάβασμα στην ανάπτυξη του παιδιού

05/07/2019
από Test Dataspot
Το βιβλίο έπαιζε ανέκαθεν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών, τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Ολόκληροι κόσμοι ξετυλίγονται μπροστά τους, διεγείρουν τη φαντασία τους, παρακινούν την περιέργεια τους και τους δίνουν συνεχή ερεθίσματα για σκέψη.

Παιδί και κατασκήνωση

13/06/2019
από Test Dataspot
Η κατασκήνωση για το παιδί, ειδικά σε μικρή ηλικία, είναι ίσως το πρώτο βήμα προς την ανεξαρτησία και τη ζωή μακριά από την οικογένεια. Κι ενώ κάποια παιδιά αντιλαμβάνονται την κατασκήνωση ως μία συναρπαστική εμπειρία, υπάρχουν πάντα οι μικροί μας φίλοι που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να αποχωριστούν το οικογενειακό περιβάλλον και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Μαμά, μπαμπά θέλω ένα κατοικίδιο!

12/06/2019
από Test Dataspot
Σε ποιους γονείς άραγε δεν έχει συμβεί? Όλοι μας μάλλον έχουμε ακούσει αυτή τη δήλωση από το στόμα των παιδιών μας και πολλές φορές αναρωτιόμαστε και οι ίδιοι αν το κατοικίδιο είναι άραγε μία καλή επιλογή για την οικογένεια μας.

Καλοκαίρι σημαίνει ...ατελείωτο ποδήλατο!

11/06/2019
από Test Dataspot
Κι αν για τους μεγάλους καλοκαίρι σημαίνει μπάνιο, ξεκούραση κι αυγουστιάτικη άδεια, για τους μικρούς καλοκαίρι είναι μια άλλη ιστορία. Τα καλοκαιρινά απογεύματα σημαίνουν ποδήλατο με τους φίλους, με αδέρφια, εξερεύνηση, ποδήλατο στην πόλη ή την εξοχή. Όλοι μας θυμόμαστε τη σημασία που είχε το ποδήλατο στην καθημερινότητα μας αυτή.
 

Διακοπές με το μωρό - Μέρος Πρώτο

10/06/2019
από Test Dataspot
Για πολλούς νέους γονείς οι διακοπές με το μωρό φαντάζουν τρομερά δύσκολη διαδικασία. Συχνό φαινόμενο είναι επίσης η αναβολή των διακοπών της οικογένειας μέχρι το παιδί να περάσει τα 2-3 πρώτα του χρόνια.
 

Διακοπές με το μωρό - Μέρος Δεύτερο

10/06/2019
από Test Dataspot
Η συνέχεια από το άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας είναι εδώ "Διακοπές με το μωρό" Μέρος Δεύτερο... 
 

Η βόλτα με το μωρό!

06/06/2019
από Test Dataspot
Η βόλτα με το μωρό είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για τους γονείς και το παιδί και με τη σωστή προετοιμασία θα είστε πάντα σε ετοιμότητα και θα απολαύσετε την πόλη με το μικρό σας!

Διασκέδαση & στο φαγητό με παιδικά - βρεφικά σερβίτσια done by Deer

31/05/2019
από Test Dataspot
Τα σύγχρονα παιδιά μεγαλώνουν και ζουν καθημερινά με πολλά ερεθίσματα αναπτύσσοντας γρήγορα αισθητική και στυλ. Το σερβίτσιο φαγητού μπορεί πια να έχει μοντέρνο design, να διεγείρει τη φαντασία των μικρών μας φίλων με μοναδικά σχέδια και χρώματα και να είναι ασφαλές για χρήση από τα ίδια τα παιδιά.
 

Σχετικά με το θηλασμό

23/05/2019
από Test Dataspot
Ανέκαθεν ήταν γνωστό το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην υγεία του μωρού και της νέας μητέρας ο θηλασμός. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι γιατροί επιμένουν στο πόσο πολλές και ουσιαστικές είναι οι ιδιότητες του μητρικού γάλακτος και πώς αυτό προστατεύει το βρέφος από μελλοντικές παθήσεις, αρρώστιες και αλλεργίες!

Pampers - Οι ιδανικές πάνες για το μωρό!

17/05/2019
από Test Dataspot
Στην καθημερινότητα του το μωράκι σας έχει ανάγκη από πάνες υψηλής φροντίδας που το κρατάνε συνεχώς προστατευμένο. Ο στόχος κάθε νέας μαμάς είναι να βρει εκείνες τις πάνες που προσφέρουν 100% άνεση, απόλυτη απορροφητικότητα, τέλεια εφαρμογή στο σωματάκι του μωρού κι ευκολία χρήσης.

Οι πρώτες μέρες στο νέο του σπίτι

10/05/2019
από Test Dataspot
Επιτέλους ήρθε η στιγμή που το μωράκι σας έρχεται για πρώτη φορά στο σπίτι, εκεί που θα περάσει μαζί σας εκατοντάδες όμορφες και χαρούμενες στιγμές! Αν σας αγχώνει η συγκεκριμένη κατάσταση τότε σας συμβουλεύουμε να χαμογελάτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα!
 

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

03/05/2019
από Test Dataspot
Ο ηλιόλουστος καιρός που πλέον μας γεμίζει διάθεση και ζωντάνια, το καλοκαίρι που έρχεται με γρήγορα βήματα, οι διακοπές παιδιών και γονιών, όλα αυτά αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να περάσουμε ευτυχισμένες και δημιουργικές οικογενειακές στιγμές.