Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Μαξιλάρι Θηλασμού & 3 Έξυπνοι Τρόποι Χρήσης!

28/02/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Ως νέα μαμά, η εύρεση των κατάλληλων προϊόντων που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχει κάθε μανούλα από την πρώτη κιόλας ημέρα είναι το μαξιλάρι θηλασμού. Όχι μόνο κάνει τον θηλασμό πιο άνετο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολυποίκιλους τρόπους! Μάθετε τρεις έξυπνους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το δικό σας μαξιλάρι θηλασμού.

Ως στήριξη του μωρού:
Ένα μαξιλάρι θηλασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ασφαλές και άνετο μέρος για να χαλαρώσει και να παίξει το μωρό σας. Το κυρτό σχήμα του μαξιλαριού παρέχει υποστήριξη για το κεφάλι, τον λαιμό και την πλάτη του μωρού σας, καθιστώντας το μια εξαιρετική εναλλακτική για άνετο και απολαυστικό ύπνο.

Ως πλάτη:
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η μέση είναι ένα σημείο του σώματος που επιβαρύνεται ιδιαίτερα καθώς το κέντρο βάρους του σώματος αλλάζει για να μπορέσει να στηρίξει την κοιλιά και το μαξιλάρι συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση της. Επίσης, αργότερα και στον θηλασμό το μαξιλάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλάτη για να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε μέρος της πίεσης. Απλώς τοποθετήστε το μαξιλάρι πίσω από την πλάτη σας για υποστήριξη ενώ ταΐζετε το μωρό σας.

Στήριξη στο παιχνίδι:
Καθώς το μωράκι σας μεγαλώνει και κινείται περισσότερο, χρειάζεται ένα στήριγμα καθώς παίζει που θα του προσφέρει ασφάλεια αλλά και άνεση.
Το μαξιλάρι θηλασμού έχει το τέλειο ύψος και μέγεθος για να κάθεται και να παίζει με τα παιχνίδια του.

Ένα μαξιλάρι θηλασμού δεν είναι απλώς ένα απαραίτητο στοιχείο για τις μητέρες που θηλάζουν, αλλά και ένα ευέλικτο και πολυλειτουργικό εργαλείο που μπορεί να κάνει τη ζωή ευκολότερη με διάφορους τρόπους. Επενδύστε λοιπόν σε ένα μαξιλάρι θηλασμού καλής ποιότητας και απολαύστε τα οφέλη που παρέχει.

 

Τα άρθρα μας