Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Τι δώρο να πάρω Φέτος τα Χριστούγεννα; 3+1 Επιλογές!

13/12/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη, όμορφες οικογενειακές στιγμές και σίγουρα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα...και κυρίως στα παιδιά!

Είναι η γιορτή που όλα τα παιδιά λαχταρούν όλο το χρόνο, κυρίως για τα όμορφα δώρα που περιμένουν από τον Άγιο Βασίλη.

Η αγωνία όλων των γονιών και των συγγενικών προσώπων έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα και αναζητούν τα κατάλληλα δώρα που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

Ακόμα και αν το γράμμα για τον Άγιο Βασίλη δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα, μην ανησυχείτε ... Η Παιδούπολη έχει τις κατάλληλες επιλογές δώρων για όλα τα παιδάκια!

 

1. Ξύλινα Παιχνίδια

Τι καλύτερο από ξύλινα παιχνίδια;

Tα ξύλινα παιχνίδια είναι κατάλληλα για όλα τα παιδιά και μάλιστα από μικρή κιόλας ηλικία. 

Έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο ασφαλή από ότι τα πλαστικά, πιο ανθεκτικά και άρα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να παίζουν μαζί και να συνεργάζονται με άλλα παιδάκια ή με τους γονείς τους μέσα από το παιχνίδι, κάτι που αναπτύσσει το πνεύμα της ομαδικότητας.

Τέλος σίγουρα το minimal design και η λεπτομέρεια σε αυτά τραβάει την προσοχή σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς απολαμβάνουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού!

2. Aγαπημένα Πατίνια

Και ποιος δεν ξετρελαινόταν για το καλύτερο πατίνι όταν ήταν μικρός;

Ένα από τα πιο περιζήτητα παιχνίδια που όλα τα παιδιά λατρεύουν να έχουν στη βόλτα τους.

Στην Παιδούπολη θα βρείτε όλων των ειδών πατίνια για όλες τις ηλικίες.

Πατίνια και rollers σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθιστούν το δώρο σας μοναδικό και σίγουρα από τα πιο αγαπημένα για αυτή τη χρονιά!

3. Τρίκυκλα Ποδηλατάκια

Το πρώτο σας ποδήλατο! Θυμάστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα που είχατε στην πρώτη σας βόλτα;

Τα τρίκυκλα εκπαιδευτικά ποδηλατάκια είναι ακόμα μια επιλογή  δώρου που θα κάνει τη μετάβαση στο μεγαλύτερο ποδήλατο εύκολη και σίγουρα διασκεδαστική.

4. Δωροεπιταγές

Και αν όλες οι παραπάνω επιλογές δεν είναι το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για εσάς, η Παιδούπολη σας έχει την πιο σίγουρη επιλογή!

Μήπως μόλις υποδεχτήκατε ένα νέο μωράκι στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον και αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι αυτό που του λείπει;

Κάποιο παιχνίδι ή μήπως κάτι πιο πρακτικό που οι γονείς ακόμα δεν αγόρασαν;

Η Παιδούπολη σας δίνει την επιλογή αγοράς Δωροεπιταγών αξίας από 10€ - 100€. Οι γονείς μπορούν να αγοράσουν το ιδανικό δώρο που τους εξυπηρετεί, και το καλύτερο, όποτε θέλουν καθώς η εξαργύρωση τους δεν έχει χρονικό περιορισμό!

Μια δωροεπιταγή είναι πάντα ένα δώρο που δίνει ευελιξία και πολλές δυνατότητες επιλογών οπότε μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πάντα και αυτήν η επιλογή για το τέλειο δώρο Χριστουγέννων.

  

Eπιλέξτε το κατάλληλο δώρο και χαρίστε ατελείωτο χαμόγελο και δημιουργικό παιχνίδι στα παιδάκια σας...γιατί μην ξεχνάτε τα Χριστούγεννα θέλουν λίγη μαγεία παραπάνω!

 

Τα άρθρα μας