Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Σε Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας Έχετε ένα Γράμμα Μόνο για Εσάς

11/05/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Αγαπημένες μαμάδες,

Καθώς πλησιάζουμε στην Ημέρα της Μητέρας, είναι η στιγμή να γιορτάσουμε μαζί σας για όλα όσα κάνετε για τα παιδιά σας. Είστε ο βράχος της οικογένειας, αυτή που  κρατάει τους δεσμούς, και ο άνθρωπος που βάζει πάντα τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Σήμερα, όμως, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αξίζετε κάτι ξεχωριστό, κάτι μόνο για εσάς.

Ως μαμά, εργάζεστε σκληρά κάθε μέρα για να εξασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας είναι χαρούμενα, υγιή και αγαπημένα. Δίνετε τα πάντα, μέρα με τη μέρα, χωρίς ποτέ να ζητάτε ανταλλάγματα. Αλλά ξέρουμε ότι βαθιά μέσα σας αξίζετε κάτι μόνο για εσάς, κάτι που σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή και οτι σας εκτιμούν.

Γι' αυτό έχουμε επιμεληθεί μια συλλογή προϊόντων που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν. Από πορτ-μπεμπέ μέχρι καρότσια, από τσάντες - αλλαξιέρες μέχρι μαξιλάρια θηλασμού, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη και πολύ πιο ευχάριστη. Αξίζετε ένα προσωπικό δώρο που αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωσή σας και την αγάπη σας.

Προχωρήστε λοιπόν και αφεθείτε σε ένα νέο πορτ μπεμπέ που θα κάνει τις βόλτες με το μικρό παιδί σας πιο εύκολο, ή μια κομψή τσάντα - αλλαξιέρα που θα σας κάνει να νιώσετε μέσα σας ακόμη περισσότερο τη μοδάτη μαμά που ήδη είστε. Ή ίσως ένα άνετο μαξιλάρι θηλασμού που θα κάνει το δεσμό με το μωρό σας ακόμα πιο ξεχωριστό.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, να ξέρετε ότι αυτό το δώρο είναι ένα δώρο στον εαυτό σας, μια αναγνώριση όλων αυτών που κάνετε ως μαμά. Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις απίστευτες μαμάδες εκεί έξω – σας εκτιμάμε, σας αγαπάμε, και για αυτό σας αξίζει κάτι ξεχωριστό.

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές προτάσεις για εσάς για την Ημέρα της Μητέρας:

  1. Πορτ-μπεμπέ. Γιατί; Σας επιτρέπουν ως μαμάδες να έχετε τα μικρά σας κοντά, ενώ έχετε ελεύθερα τα χέρια σας.
  2. Τσάντες - Αλλαξιέρες. Γιατί; Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας ως μαμάδες να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται για τα μωρά σας.
  3. Μαξιλάρια Θηλασμού. Γιατί; Για να βοηθηθείτε ως μητέρες κατά τη διάρκεια του θηλασμού και τη επαφής με το μωρό σας.
  4. Εξοπλισμός Δωματίου. Γιατί; Για να αποκτήσετε όμορφα και πρακτικά προϊόντα που χρειάζεστε, όπως κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και διακοσμητικά.
  5. Καρότσια. Γιατί; Για να έχετε καρότσια που είναι πρακτικά, άνετα και εύχρηστα, έτσι ώστε ως μαμάδες να μπορείτε να απολαμβάνετε το χρόνο με τα μωρά σας σε εξωτερικούς χώρους.
  6. Παιχνίδια για Μωρά. Γιατί; Για να βοηθήσετε τα μωρό σας να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται, να έχουν διαδραστικά ερεθίσματα.
  7. Θήλαστρα. Γιατί; Για να διευκολύνετε τον εαυτό σας ως μαμάδες στο θηλασμό των μωρών σας.
  8. Ενδοεπικοινωνίες Μωρών. Γιατί; Για να έχετε ως μαμάδες ηρεμία ενώ τα μωρά σας κοιμούνται.
  9. Μενταγιόν Εγκυμοσύνης. Γιατί; Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι που ξεκινά πολύ πριν γεννηθεί ένα μωρό. Αυτά τα όμορφα κοσμήματα έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, χρησιμεύοντας ως μια συνεχής υπενθύμιση του απίστευτου ταξιδιού της μητρότητας ενώ ταυτόχρονα παράγουν έναν χαλαρωτικό ήχο που ακούει το μωρό ενώ μεγαλώνει. 

Τα άρθρα μας