Συσκευή Θέρμανσης Μπιμπερό Ψηφιακή Chicco 07390-00

39.90
07390-00
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή δεν υπάρχει σε απόθεμα θα ενημερωθείτε άμεσα.
Συσκευή Θέρμανσης Μπιμπερό Ψηφιακή
Ζεσταίνετε σε λίγα λεπτά και ξεπαγώνετε το γάλα και τα βρεφικά τρόφιμα
Η νέα σειρά θερμαντήρων της Chicco σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά μοντέλα για να θερμάνετε με ασφάλεια το γάλα και το παιδικό φαγητό.
To καλύτερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας
Μπορείτε να επιλέξετε 12 διαφορετικά προγράμματα επιλέγοντας τόσο τη αρχική θερμοκρασία του φαγητού, όσο και το μέγεθος του μπιμπερό ή του δοχείου που θέλετε να θερμάνετε.
Προετοιμασία
Πάντα ελέγχετε τη θερμοκρασία του γάλακτος πριν ταίσετε το παιδί σας. Συνιστάται να καταναλώνονται άμεσα το γάλα και οι τροφές όταν έχουν ζεσταθεί. Το γάλα και οι τροφές δεν πρέπει να ξαναζεσταίνονται για δεύτερη φορά πέραν της μεμονωμένης πρόσληψης γάλακτος/τροφής. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε γάλα από σκόνη αν έχει ήδη ζεσταθεί πρέπει να το πετάξετε μετά.
Θερμαίνεται Σωστά
Ο θερμαντήρας αυτός έχει σχεδιαστεί ώστε να ζεσταίνει το γάλα σταδιακά, διατηρώντας τα συστατικά του και κυρίως τη βιταμίνη Β που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του παιδιού.
To καλύτερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας
Μπορείτε να επιλέξετε 12 διαφορετικά προγράμματα επιλέγοντας τόσο τη αρχική θερμοκρασία του φαγητού, όσο κει το μέγεθος του μπιμπερό ή του δοχείου που θέλετε να θερμάνετε.
Προγραμματίστε εκ των προτέρων την θέρμανση
Ρυθμίστε τον χρόνο εντός του οποίου θέλετε έτοιμη την τροφή, Χρονικά διαστήματα που μπορείτε να επιλέξετε: 15 λεπτά, 30 λεπτά, 45 λεπτά, 60 λεπτά. Σας επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα έχετε έτοιμη την τροφή (έως 1 ώρα προγραμματισμού).
Ταχύτητα
Ζεσταίνει το γάλα και το φαγητό πολύ γρήγορα (3,50 λεπτά για να ζεστάνει γάλα 150ml, στους 20◦ C).
Εύκολο στη χρήση
Περιλαμβάνει ένα χρηστικό στήριγμα (βάση) που διευκολύνει την στήριξη των μπιμπερό και των δοχείων και μειώνει τον κίνδυνο εγκαυμάτων.
Αποψύξτε με ασφάλεια
Επιλέξτε την κατάλληλη ρύθμιση για να ξεπαγώσετε το γάλα ή το φαγητό του παιδιού.
Συμβατότητα με μπιμπερό και δοχεία
Ο θερμαντήρας είναι συμβατός με όλα τα μπιμπερό και τα δοχεία τόσο της Chicco, όσο και των περισσότερων προιόντων που υπάρχουν στην αγορά.

  • Για παραγγελίες άνω των 50.00€, το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, όπως επίσης και το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες κάτω των 50.00€, το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 3.30€, με το κόστος της αντικαταβολής να είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
  • Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας εντελώς δωρεάν από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη, Λεωφόρος Κων. Καραμανλή 164 - 2310326915.