Μπιμπερό Με Θηλή Calma Medela

Από: 23.00
17.75
Κερδίζετε: 5.25 € (23%)
Bottle Calma Teat
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Ο θηλασμός είναι πάντα ότι το καλύτερο για το μωρό σας, όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν το βρέφος να θηλάσει φυσικά. Το Calma είναι μια εναλλακτική λύση για τις μητέρες που επιθυμούν να σιτίσουν τα βρέφη τους με μητρικό γάλα. Επιτρέπει στα βρέφη να διατηρούν τη φυσική συμπεριφορά σίτισης που έχουν μάθει στο στήθος. Τα βρέφη μπορούν να πίνουν, να αναπνέουν και να κάνουν παύσεις τακτικά. Υποστηρίζει μια εύκολη μετάβαση από το στήθος στη θηλή και το αντίστροφο. Ένα μέγεθος αρκεί για ολόκληρη την περίοδο του θηλασμού, ακριβώς όπως και στη φύση. Η μοναδική λύση σίτισης για το μωρό σας. Με το Calma το μωρό δεν χρειάζεται να αλλάξει τη φυσική συμπεριφορά σίτισης που έχει μάθει στο στήθος. Είτε θηλάζετε είτε χρησιμοποιείτε το Calma - το γάλα ρέει μόνο όταν το μωρό καταβάλλει προσπάθεια ασκώντας κενό (υπό-πίεση). Γιατί Calma; Οι τελευταίες μας μελέτες με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA) δείχνουν ότι η δημιουργία κενού είναι απαραίτητη για να θηλάσουν τα βρέφη με επιτυχία. Τα μωρά μαθαίνουν πολύ νωρίς ότι θα πρέπει να παράγουν κενό ώστε το μητρικό γάλα να ρέει. Ο φυσικός τρόπος θηλασμού από το στήθος, απαιτεί εντατική εργασία!

Brand :
Medela
  • Για παραγγελίες άνω των 50€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. 
  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3.3 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.
  • Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα της λιανικής στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 164.