Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Τρόποι Αποστολής

1. Τρόποι και χρόνοι παράδοσης
 
1. Η PAIDOUPOLI εξυπηρετεί παραγγελίες με τόπο παράδοσης εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν με τους εξής τρόπους:
• Να αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ (ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ) και εφόσον δεν υπερβαίνουν το ποσό των 50 ευρώ, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,26 ευρώ/παραγγελία. Οι παραγγελίες ποσού μεγαλύτερου των 50€ σας αποστέλλονται χωρίς χρέωση για έξοδα αποστολής.
• Να τις παραλάβετε από το κατάστημά μας μέσω CLICK AWAY. Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, ακόμη και εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 50€. Για περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής μέσω CLICK AWAY δείτε εδώ.
 
2. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας που πρόκειται να παραδοθεί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ, θα σας αποστέλλεται ο αριθμός αποστολής (tracking number) για να μπορείτε να παρακολουθείτε απευθείας την πορεία της μεταφοράς του δέματος σας μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας ταχυμεταφορών. Οι επιστροφές προϊόντων που γίνονται με χρέωση δική μας, δηλαδή όσες οφείλονται σε ελαττωματικότητα του προϊόντος ή τυχόν εσφαλμένη εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα γίνονται αποδεκτές μόνο με τη συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ (ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ).
 
3. Η επεξεργασία των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός των 3-5 επόμενων εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης εναπόκειται αποκλειστικά στις εταιρίες ταχυμεταφορών, όμως ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες)
 
4. Η παράδοση των παραγγελιών θα πραγματοποιείται, εφόσον είναι εφικτό, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την επεξεργασία τους από την Paidoupoli, εκτός εάν ειδικές συνθήκες επηρεάζουν το φόρτο των εταιριών ταχυμεταφορών και επιφέρουν έκτακτες καθυστερήσεις (πχ περίοδοι εορτών, αργιών, ή εκτάκτων συνθηκών όπως λ.χ. της πανδημίας). Σε περίπτωση δυσπρόσιτων ή απομακρυσμένων περιοχών (πχ νησιά ή απομακρυσμένες επαρχίες), ενδέχεται η αποστολή και παράδοση των προϊόντων σας να απαιτεί περισσότερο χρόνο.
 
2. Έξοδα παράδοσης και επιστροφής προϊόντος.
 
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες μικρότερες των 50€ είναι 3,26€.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΩΣ 50€: 3,26€
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ
 
Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων που σας αποστείλαμε και είναι ελαττωματικά ή εσφαλμένα, βαρύνουν εμάς, εφόσον τα επιστρέψετε με τη συνεργαζόμενη μαζί μας εταιρία ταχυμεταφορών που σας τα παρέδωσε.
 
Τα έξοδα επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων βαρύνουν εσάς. Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, προς διευκόλυνσή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνεργαζόμενη μαζί μας κούριερ (ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ), ώστε να επωφεληθείτε των ειδικών τιμών μεταφοράς μας.
 
Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα παράγραφο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 
Σε κάθε περίπτωση και για την πλήρη ενημέρωση του πελάτη, το τελικό κόστος μεταφοράς υπολογίζεται προ της αποστολής και πληρωμής και σας αποστέλλεται σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα.