Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Προϊόντων


Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος.
 
Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε τέσσερις έως δέκα εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η www.paidoupoli.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3.3 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 50€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα της λιανικής στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 164.

Έξοδα αποστολής


Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με έμβασμα ή μέσω πιστωτικής κάρτας: Ευρώ € 3.30 (παράδοση στο χώρο σας)

Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή: Eυρώ € 3.30 (παράδοση στο χώρο σας)
Με την επιφύλαξη επιπλέον χρεώσεων λόγω προκαθορισμένης ώρας ή ημέρας.
Η προκαθορισμένη ώρα ή ημέρα έχει επιπλέον κόστος Ευρώ € 2,00 ευρώ.

* TA ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ)