Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Συσκευή Ρινικής Αποσυμφόρησης Purity Cangaroo 3800146261375

3800146261375,
Cangaroo
29.00
3800146261375
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή δεν υπάρχει σε απόθεμα θα ενημερωθείτε άμεσα.
+

Τρόπος λειτουργίας Συσκευής Ρινικής Αποσυμφόρησης Purity Cangaroo 3800146261375

Η ηλεκτρονική συσκευή ρινικής αποσυμφόρησης Cangaroo είναι μία συσκευή ειδικά κατασκευασμένη για τον σωστό και ασφαλή καθαρισμό της μυτούλας των νεογνών-βρεφών-παιδιών.

Τέλος στην ταλαιπωρία με το χειροκίνητο ρούφηγμα και την ταλαιπωρία του μωρού σε περιπτώσεις απόφραξης της μύτης.Το ρούφηγμα της βλέννας γίνεται σε ελάχιστο χρόνο και έτσι αποφεύγετε να ταλαιπωρείτε το μωρό σας και να ερεθίζεται η μυτούλα του.3 φορές καλύτερο αποτέλεσμα!

Αποτελείται από το ηλεκτρονικό μέρος, που τροφοδοτείται από δύο απλές αλκαλικές μπαταρίες, και από το μέρος όπου γίνεται η αναρρόφηση και η συλλογή της βλέννας. Η δύναμη αναρρόφησης είναι κλινικά ελεγμένη για σωστό και ασφαλή καθαρισμό με μέγιστη ένταση τα 50 kpa. Tα ρύγχη που χρησιμοποιεί είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη, για την αποφυγή τραυματισμών του βλεννογόνου της μύτης του και είναι επαναχρησιμοποιούμενα. Καλό είναι να γνωρίζετε και τα εξής: Χορηγείτε πολλά υγρά στο μωρό σας , βοηθούν όταν περνάει κάποια ίωση.

Aνασηκώνετε λίγο το κεφάλι του μωρού κατά την διαδικασία καθαρισμού, για να αναπνέει καλύτερα . Σιγουρευτείτε ότι το στόμα του μωρού σας είναι ανοιχτό κατά την αναρρόφηση, για να μην ενοχληθεί το εσωτερικό του αυτιού( εκτόνωση της πίεσης). Χρησιμοποιήστε κάποιο διάλυμα (π.χ φυσιολογικό ορό), πριν την αναρρόφηση για να υγροποιηθούν οι εκκρίσεις.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή Cangaroo πολλές φορές, προπαντός πριν από τον ύπνο( για έναν σωστό ύπνο) και σε περίπτωση που το τάισμα γίνεται με μπιμπερό, πριν από κάθε γεύμα για να αναπνέει εύκολα κατά την διάρκεια αυτού.

Ο χρωματικός κώδικας των ρυγχών παραπέμπουν στην ηλικία του παιδιού: ροζ για μωρά έως τριών μηνών, μπλε από τριών μηνών έως ενός έτους, πορτοκαλί από ενός έτους και πάνω. Αντικαταστήστε τα ανταλλακτικά δοχεία όταν το θεωρείτε απαραίτητο. Συσκευασία Cangaroo Cleaner - ανταλλακτικά δοχεία συλλογής βλέννας μίας χρήσεως 3 ρύγχη σιλικόνης 2 αλκαλικές μπαταρίες 2 φλάντζες


  • Χρήση φυσιολογικού ορού, βοηθάει τη συλλογή της βλέννας
  • Μέγιστη απορροφητική ισχύς 50kPa
  • 3 επιλογές μουσικής
  • Ανταλλακτικά δοχεία συλλογής βλέννας
  • Κατάλληλη για χρήση και σε νεογέννητα
  • Περιλαμβάνονται οι μπαταρίες
  • Εγγύηση: 6 μήνες
Barcode :
3800146261375
Brand:
Cangaroo
Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανιστούν όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και οι εικόνες των προϊόντων που προβάλλονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε ότι η οθόνη της συσκευής σας αποδίδει τα χρώματα με ακρίβεια.