Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Πώς το Black Friday μπορεί να βοηθήσει στην καθημερινότητα του Super Γονέα;

18/11/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Η ημέρα ξεκινάει νωρίς και όταν λέμε νωρίς εννοούμε γύρω στις 5:30, ίσως κάποιες ημέρες και νωρίτερα.

Ενώ όλοι ακόμα κοιμούνται, οι γλυκές απαιτήσεις του μωρού έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το μωράκι χουζουρεύει ακόμα στο χουχουλιάρικο λίκνο του και με τον πιο γλυκό τρόπο ειδοποιεί για την προετοιμασία του πρωινού  του. Με μια πρόχειρη φόρμα και ένα μπλουζάκι γεμάτο με λεκέδες από το χθεσινό γάλα, ο σούπερ γονέας ετοιμάζει τα απαραίτητα για το πρωινό του μωρού και στα “κλεφτά” τρώει και αυτός κάτι για να ξεκινήσει η μέρα του δυναμικά.

Η στιγμή για το συγύρισμα του σπιτιού και η προετοιμασία του μεσημεριανού φαγητού έφτασε και ο γονέας ψάχνει τρόπους ώστε το μωράκι του να μείνει απασχολημένο, χαρούμενο και ασφαλές. Η απάντηση φυσικά είναι μία, το αγαπημένο σε όλα τα παιδάκια ρηλάξ. Με όμορφα παιδικά τραγουδάκια το παιδί απασχολείται δημιουργικά και ο super γονέας έχει την ευκαιρία να κάνει τα απαραίτητα για το σπίτι με την πιο γλυκιά συντροφιά δίπλα του.

Στη συνέχεια έρχεται η στιγμή που όλοι περιμένατε... λίγος δημιουργικός χρόνος παιχνιδιού.

Πάμε στο παρκοκρέβατο λοιπόν;  Είναι αυτή η στιγμή της ημέρας που όλο και κάτι καινούριο θα μάθει ο σούπερ γονέας στο παιδάκι του μέσα από κάποιο βιβλίο ή από ένα παιχνίδι.

Έχει φυσικά φροντίσει ήδη να έχει οργανώσει τον ιδανικό χώρο με όλα τα αγαπημένα παιχνίδια του μωρού του και φυσικά το κυριότερο την ασφάλεια του.

Μετά από τόσο παιχνίδι, ξεκινούν οι πρώτες γκρίνιες που σηματοδοτούν, τη μεσημεριανή πείνα του παιδιού. Το ειδικό βρεφικό καρεκλάκι φαγητού το περιμένει στην κουζίνα και είναι η ώρα της προετοιμασίας του μωρού για να υποδεχτεί το μεσημεριανό του.

Μετά από τόσο γεμάτο πρωινό είναι στιγμή για λίγη χαλάρωση. Ο γονέας νανουρίζει το παιδάκι του και αφού κοιμηθεί, είναι η στιγμή για ένα power nap που θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της υπόλοιπης ημέρας. Το μεγαλύτερο αδερφάκι επέστρεψε από το σχολείο και ο γονέας τρέχει να προλάβει και τη δική του περιποίηση με αγάπη και φροντίδα. Μπάνιο, Φαγητό, Παιχνίδι και έφτασε η ώρα που το μικρό αδερφάκι ξύπνησε.

Με καλή διάθεση και ενέργεια, είναι η ώρα για ψώνια που φυσικά θα συνδυαστεί με βολτούλα. Πάμε για πάνες και ότι άλλο χρειάζεται το σπίτι. Γονέας, μωρό και μεγαλύτερο αδερφάκι ετοιμάζονται λοιπόν για την απογευματινή τους έξοδο και ο γονιός φροντίζει ώστε να μην ξεχάσει να βάλει μέσα στο πολυκαρότσι 3 σε 1  όλα όσα μπορεί να χρειαστεί το μωράκι του στην έξοδό του. Φυσικά δε θα λείψει και το τρίκυκλο ποδηλατάκι για το μεγάλο αδερφάκι που θα κάνει τη βόλτα πιο διασκεδαστική. Δένουμε το μωράκι μετατρέποντας το πολυκαρότσι 3 σε 1  και το μικρό αδερφάκι στο καθισμα αυτοκινήτου και φύγαμε!

Επιστρέφοντας λοιπόν στο σπίτι η ημέρα φτάνει στο τέλος της.

Έτοιμοι για μπανάκι στην ειδικά σχεδιασμένη μπανιέρα για βρέφη που θα κάνει τη διαδικασία εύκολη, απολαυστική και φυσικά ασφαλή;

Φαγητό και ένα γλυκό νανούρισμα θα κλείσουν αυτή τη δύσκολη αλλά γλυκιά ημέρα τόσο για το super γονέα όσο και για τα παιδάκια του.

O ρόλος του super γονέα είναι απαιτητικός και φυσικά γεμάτος εκπλήξεις κάθε ημέρα...και για τον κάθε γονέα πιθανόν διαφοροποιημένος από την παραπάνω ιστοριούλα.

Σε αυτή την Black Friday αποφασίσαμε να σκεφτούμε διαφορετικά.

Προτείνουμε προϊόντα που θα βοηθήσουν σημαντικά την καθημερινότητα σας, την καθημερινότητα του super γονέα.

Επιλέξαμε προτάσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, πρακτική, και θα παρέχουν σίγουρη ασφάλεια και απόλαυση στα παιδάκια σας.

Τα άρθρα μας