Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Φθινόπωρο. Όχι πλέον εκείνη η μελαγχολική εποχή του χρόνου για εσάς και το παιδί σας.

30/09/2022
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Οκτώβριος. Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, που λέγεται ως γνωστό ... Φθινόπωρο! 

Tα παιδιά έχουν επιστρέψει στο σχολείο και οι γονείς προσπαθούν να τους προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται.

Γνωρίζουμε ότι η ιδέα να κρατάτε τα παιδιά σας υγιή και χαρούμενα είναι πάντα στο μυαλό σας ως γονείς. Ο Οκτώβριος και η σταδιακή αλλαγή που επιφέρει στον καιρό, είναι μια εξαιρετική εποχή για να ενισχύσετε λοιπόν ανάμεσα σε άλλα και το ανοσοποιητικό των παιδιών σας.

Ξεκινήστε απλά, σερβίροντάς τους υγιεινό φαγητό.

Πού μπορούμε να συμβάλλουμε εμείς σε όλη αυτή την προσπάθεια;

Σας παραθέτουμε μερικές ιδέες:

  • Ενθαρρύνετε το παιδί σας να πίνει άφθονο νερό όλη την ημέρα
  • Μάθετέ το να τρώει περισσότερα λαχανικά και φρούτα
  • Μάθετέ το να πλένει τακτικά τα χέρια
  • Βεβαιωθείτε ότι τρέφονται υγιεινά και ότι κοιμούνται αρκετά
  • Σερβίρετε το φαγητό του σε παιδικά δοχεία όταν τρώει εκτός σπιτιού: Αυτά τα δοχεία είναι ιδανικά για τη συσκευασία υγιεινών, θρεπτικών και νόστιμων φαγητών για το μικρό σας. Είναι στεγανά και έχουν στεγανή σφράγιση για την αποφυγή διαρροών. Το δοχείο φαγητού έχει θήκες για διαφορετικούς τύπους τροφών όπως ξηρά φρούτα, ξηρούς καρπούς, δημητριακά κ.λπ. Διατίθενται επίσης σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα που διευκολύνουν τα παιδιά να αναγνωρίσουν το δικό τους δοχείο φαγητού.
  • Χρησιμοποιείστε αξεσουάρ τροφίμων όταν τρώει εκτός σπιτιού: Αυτό το σετ αξεσουάρ τροφίμων περιλαμβάνει πιρούνια και κουτάλια που καθαρίζονται εύκολα και πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων. Υπάρχουν επίσης μπολ σιλικόνης με εργονομικό σχήμα που είναι τέλεια για μωρά που μαθαίνουν πώς να τρέφονται ακόμη και μόνα τους.

Σκεφτήκαμε και δημιουργήσαμε για εσάς επιλεγμένη λίστα με αξεσουάρ τροφίμων που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα δοχεία και τα μπολ φαγητού των παιδιών σας σε ιδανική κατάσταση.

Τα παιδιά σας πρέπει να μένουν χαρούμενα. Με απλές κινήσεις διατροφής και υγιεινής, φρέσκα και καθαρά τρόφιμα, έχετε κάνει σίγουρα ένα από τα σημαντικά βήματα που χρειάζονται για να βλέπετε ζωγραφισμένο το χαμόγελό τους στο προσωπάκι τους ακόμη και κατά τους μελαγχολικούς μήνες του φθινοπώρου.  

Τα άρθρα μας