Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Διακοπές με την Οικογένεια της Έμιλυ

27/07/2023
από ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΒΕΒΕ

Όταν ο Αύγουστος μας χτυπάει την πόρτα!

H κορύφωση του καλοκαιριού φτάνει πάντα με τον Αύγουστο και η Έμιλυ θα επισκεφθεί με τους γονείς της μαγευτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας. Τοπία γεμάτα ήλιο, γαλάζια θάλασσα και απολαυστικές εμπειρίες τους περιμένουν.

Η Έμιλυ, ένα πλασματάκι γεμάτο περιέργεια και ενέργεια, θα έχει έτοιμο τον απαραίτητο καλοκαιρινό εξοπλισμό της. Επέλεξε το αγαπημένο της σωσίβιο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πανεύκολα μαζί με τους γονείς της. Με το πανέμορφο σχέδιό του ήταν σίγουρο ότι θα κάνει το κολύμπι μια ατρόμητη και ευχάριστη εμπειρία για εκείνη.

Για τον καυτό ελληνικό ήλιο, τα ειδικά επιμελημένα παιδικά καπέλα και γυαλιά ηλίου του καταστήματός μας έγιναν οι καλύτεροι φίλοι της Έμιλυ. Το μοναδικό καπέλο και τα κομψά γυαλιά ηλίου με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία σε συνδυασμό με το φανταστικό μαγιουδάκι της έκαναν την Έμιλυ σωστό φιγουρίνι στην παραλία, παρέχοντάς της την απαραίτητη προστασία και άνεση.

Θα υπάρξουν όμως και κάποια απογεύματα, μακριά από τη θάλασσα, που η ζέστη θα ξεφύγει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι φουσκωτές πισίνες μας θα αποδειχθούν σωτήριες. Εύκολες στο στήσιμο και διασκεδαστικές στη χρήση, οι φουσκωτές πισίνες της Παιδούπολης θα φέρουν τη δροσιά της θάλασσας στην αυλή, τον κήπο ή το μπαλκόνι δίνοντας στην Έμιλυ το δικό της ιδιωτικό υδάτινο πάρκο.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε βέβαια και τα απαραίτητα παιχνίδια παραλίας που θα προσθέσουν απίθανες στιγμές παιχνιδιού στην παραλία. Τα ανθεκτικά παιχνίδια από τη συλλογή μας θα γίνουν πηγή ατέλειωτης χαράς, πυροδοτώντας τη δημιουργικότητά της καθώς θα χτίζει απίθανα κάστρα από άμμο.

Αυτές οι όμορφες διακοπές, γεμάτες διασκέδαση και μάθηση, θα είναι ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της Έμιλυ πριν από το ταξίδι της στο νηπιαγωγείο. Κάθε τι που θα χρησιμοποιήσει δεν θα είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά ένα σκαλοπάτι για την ανάπτυξη και την εξέλιξή της. Καθώς βουτάει στη θάλασσα, χτίζει το πρώτο της κάστρο από άμμο ή απλώς απολαμβάνει μια βουτιά στη φουσκωτή πισίνα, μαθαίνει, εξερευνά και εξελίσσεται. Με αυτόν τον τρόπο μερικά παιχνίδια, δεν προσφέρουν μόνο απλή απασχόληση και μετατρέπονται σε δημιουργούς όμορφων αναμνήσεων προκαλώντας ευχάριστες μαθησιακές εμπειρίες για την 'Εμιλυ και κάθε παιδάκι.

Στα καλοκαιρινά της Παιδούπολης κάθε παιδάκι θα βρεί τις… προμήθειές του!

Τα άρθρα μας