Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€  

Ιδανικά υφάσματα για τη βρεφική ένδυση

25/08/2021
από Test Dataspot

Συνήθως, οι γονείς φροντίζουν για τα ρουχαλάκια του μωρού τους, πριν ακόμα γεννηθεί. Κάνουν έρευνες και αγοράζουν τα ομορφότερα και πιο άνετα υφάσματα προκειμένου να ντύσουν το μωρό τους. Καθώς όμως είναι μικρό το χρονικό εκεινό διάστημα που θα τα φορέσουν, οι γονείς πολλές φορές κοιτάνε να αποκτήσουν τα ρουχαλάκια σε καλή τιμή, αγνοώντας πολλές φορές την ποιότητα των υλικών. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε την καλύτερη ποιότητα για το μωρό σας, ώστε να μην προκαλέσει κάποιο πιθανό πρόβλημα υγείας στο ίδιο!

 

Βαμβάκι

Το βαμβάκι θεωρείται το καταλληλότερο ύφασμα για την ένδυση του μωρού σας και το πιο ασφαλές. Είδη ένδυσης με 100% βαμβάκι προτιμώνται, επειδή πλένονται εύκολα και έχουν την πιο ωραία αίσθηση για το δερματάκι του μωρού σας.

Λινό

Ένα ακόμα ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας είναι το λινό. Το λινό προτείνεται, κυρίως, τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι αρκετά ανάλαφρο και δροσερό. Παρόλο που χρειάζεται παραπάνω προσοχή από το βαμβάκι όσον αφορά τον καθαρισμό του, θεωρείται από τις πιο ασφαλείς επιλογές για το μωράκι σας.

Μάλλινα

Αν το λινό είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, τα μάλλινα είναι η καλύτερη επιλογή για τον χειμώνα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ζεστάνουν άμεσα το μικρό σας και να το προστατεύσουν από το κρύο. Τα μάλλινα ή ακόμα και τα φλις υφάσματα είναι ιδιαίτερα μαλακά και πολύ απαλά για το μωράκι σας. Μπόνους: δεν λεκιάζονται έυκολα!

Μπαμπού

Δεν είναι τόσο διαδεδομένο σε σχέση με τα υπόλοιπα υφάσματα, είναι όμως φανταστική επιλογή για την ένδυση του μωρού σας. Είναι πολύ μαλακό και έχει υποαλλεργικές ιδιότητες, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για τα δερματάκια με ευαισθησία.

Είναι αναγκαίο να επιλέξετε κάποιο από τα παραπάνω υφάσματα προκειμένου να αποφύγετε οτιδήποτε ανεπιθύμητο, όπως πιθανότατα κάποια αλλεργία. Καλή συμβουλή, επίσης, είναι να αγοράζετε λίγο μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που φοράει το μωράκι σας (αλλά όχι απαραίτητα στα εποχιακά), καθώς ανπτύσσονται πολύ γρήγορά και τα ρουχαλάκια που φορούσαν για ένα μήνα, τον επόμενο θα βρίσκονται στην άκρη!

Μπορείτε να δείτε όλη μας τη συλλογή βρεφικής ένδυσης εδώ. Έχουμε ό,τι χρειάζεται το μωράκι σας!

Τα άρθρα μας